rödvin

Stack till Gefle igårkväll enbart för att rösta idag. Började jobba tre så det vart bara en snabbvisit. Är nu slutkörd men nöjd efter dagens bravader.

Jobbet var riktigt trevligt idag. Hela kvällen flöt på utan några bakslag. Det är superunderbart.

När jag kommer hem belönades jag med ostbricka, vin och valvaka. Spännande, spännande. Men pinsamt att det verkar gå bra för SD, det verkar dock glädja dom. Finns tydligen gott om idioter.

Imorgon blir det jobb sen åka hem igen <3



"I det ideala demokratiska samhället (till skillnad från ett idealiskt teknokratiskt samhälle) bör Sveriges riksdag bestå av ett tvärsnitt av väljarkåren. Människopolitiker har dock svårigheter med att representera det svenska folket. Ett problem är att våra politiker är mycket äldre än befolkningen i stort. Ett annat är att om 100 procent av befolkningen är mentalt handikappade så bör även riksdagen vara till 100 procent mentalt handikappad. Det sistnämnda är dock ett mål som svensk demokrati är på vippen att uppnå.

Robotpartiets robotar representerar människorna bättre. Genom Robotpartiets ambition att sätta allt från moderna superdatorer till utdaterade hålkortsläsare i riksdagen så kommer vi att representera alla. Från leverpastej pensionär till spädbarn.

Ett annat problem med dom mänskliga riksdagskandidaterna är deras kriminella bakgrund. Bland dom manliga kandidaterna är 25 procent kriminellt belastade. Det är alldeles för lite. Riksgenomsnittet är nämligen 37 procent, vilket innebär en grav felrepresentation av det svenska folket.

Därför lovar Robotpartiet att genom av hackning, crackning, fildelning, socialt ingenjörsskap och lite misshandel nå upp till den mängd kriminalitet som verklighetens folk kan känna igen sig i.

Robotpartiet begår grova brott för din skull – svenskarna förtjänar en mer kriminell riksdag!"




Kommentarer
Postat av: anna

Haha underbart. Hoppas robotpartiet har kandidater som deltar i Robot Wars, då har dom min röst iallafall!

2010-09-20 @ 08:53:18
URL: http://nanni.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0