Sydafrika

Jag har inte haft möjlighet att blogga tidigare än så här. Några bilder har hamnat på gb redan, iaf några från iPhonen. Jag har det så galet bra. Även om jag inte riktigt uppskattar 28 graders hetta alla gånger. Lyckas dock inte bli brun, dom irlänska generna sitter i huden. Just nu är jag på Botha House i penninington. Botha House ägs av Linn & Tony Hallet, några vänner till familjen. Det är så otroligt vackert! Igår tog James, deras son, med oss ut på en ca 2 timmars vandring runt parken och jag ÄLSKADE det. Jag är sådär fånig att jag börjar gråta när någonting är vackert och underbart. Åh, jag kan tänka mig flytta hit. Hade nästan glömt hur vackert Sydafrika är, senast jag var här var 2004. Efter vandringen tog Tony med oss ner på stranden där det var en bondfire med massa härligt folk. Hundar sprang lösa på stranden, bl.a. den största schäfern jag någonsin sett. Hur som haver, vi hade med oss lite öl, vin och chips. Där satt vi och bara myste medans vi lyssnade på några killar som spelade säckpipa. Bakom oss låg havet där vi kunde se blixtar. Totalt underbart.

åker

Sov för länge idag. Tryckte av larmet. Kanske inte det smartaste när man inte packat klart och ska flyga till sydafrika! Hunky Dory!

Blir nog inge mer blogg innan jag flyger, men ska försöka så fort jag kan när jag är i sydafrika.
Ha en bra påsk och klä er varmt ( I will not)


imorgon

Imorgon åker jag ner till sydafrika :D
För länge sedan jag var där nu. Meeen jag kommer sakna BrödernaBrothers så mycket.

Peppe har det bra här på landet hos mamma och Billy kommer aldrig vilja komma tillbaka till mig så bra han har det uppe i ö-vik hos uppfödarna. Danne och Paula har startat en blogg (!) där man kan följa deras äventyr. Jag kommer följa den slaviskt så fort möjlighet ges.

Klicka HÄR för att komma till deras blogg.

Jag hade lite problem att sova inatt så jag borde nog försöka ta mig till sängen och göra rätt. Inatt sover jag med lamporna tänd.

 

 

<3jaha ja

 

Tack Stephanie som tog kort på mig och Ebbe <3 Du är bäst

 

Igår slog jag alla rekord, jag dansade till dansband! Det är sant. Dom som känner mig vet att jag HATAR sån musik. Allting var väldigt norrländskt igår.

 

Igår fick vi ta bort en av våra fina tackor. Hon blev akut sjuk och veterinären kunde inte göra någonting för henne. Tråkigt.

Nej  nu ska jag ut till stallet. B ska få flytta på två ensamma får och sen blir det en ridtur på Ebbe.


göteborg

jag har det jättebra! Bai bai gävle

hjärtebus

<3

 


RSS 2.0