åh!

Fredagen var totalt underbar! Gick med Mixer, Alexandra och Christian.
Det började lite segt med en del inslag av hiphop som jag har så enormt svårt med.. Men när Flux satte igång så va det så sjukt bra! BIG UP!
Nu behöver Gävle mer hardstyle bara, sen är jag nöjd..

Nu blir det 19e nästa gång, med Datsik, och sen får man bara hoppas att dom lyckas dra hit Rusko i framtiden!


Mobilfiiilm


ikväll..

.. blir det Gefledub och Flux Pavilion. Lite smått orolig över att jag inte kommer in dock, verkar bli mycket folk. Trök att det är på NG8 där det inte går in så många.
Den 19e kommer Datski(!) och då ska det vara på solo som tur är.
Kommer jag inte in ikväll kommer jag deppa BIG TIME.
Nu måste jag dra ut på långpromenad med grabbsen sen försöka hitta nå kläder, mjukisbyxor är lite för avslappnat.


usch

Uscha säger jag bara till en del folk, vuxna kan väl försöka bete sig vuxet och trevligt?


Men imorgon är det fredag! yay

3musketörer

Snart är det fredag och flux pavilion! Jag är något längtar

Livet i gävle är det normala. I söndags fick Billy hälsa på lite får, duktiga killen. Så det blir kanske vallträning i ridhus om om någon vecka :)

Nuu ska jag leka med Anna och Stefan. Länge sedan vi umgicks tillsammans.. för länge sen! GTG

 


kommuner

Jag hade verkligen behövt löningen idag och inte den 27e. Akut brist på människomat. Hundarna ligger mätta och utslagna på varsin filt..

engrish

Har gjort en massa nu idag/ikväll. Allt utom att städa lägenheten. Fy mig!

Rundar av kvällen med lite engrish.


ansans

HAHA nu ni. Tog min första körlektion i Gävle idag. Gick så mycket bättre än jag trodde och det va fruktansvärt roligt. Tack Micke på Ansan's för att du stog ut med mig. Nu vill jag bara köra meeer!

Grannen har nog släpan in en flock elefanter till lägenheten. Klagar inte riktigt än, för har jag tur kanske hon håller på att flytta! Drar på en massa musik och målat i väntan på att Carema ska ringa så jag får beställa tid för sprutan inför sydafrika-resan.

nattligt


Kollade på Skyline tidigare ikväll. Ganska bra film, helt värdelöst slut. Som en blandning av Cloverfeild och War Of The Worlds

Kvällsunderhållning

targetJobbade tre timmar idag. Tre hemskt långa timmar. Det är inte lätt som vikarie att veta allt, så det hade vart trevligt med personal som kunde bemöta en på ett bra sätt.
Men imorgon är det inget jobb. Så jag ska spendera den med promenader och städa lägenheten.

Pojkarna är fullt upptagna med att träna nostarget.
Igår skrattade jag så jag grät när jag höll på träna med Peppe.
Vi tränade med postitlappar och jag hade satt en på ett bordsben. Han markerade bra och jag flyttade lappen till sidan av bordet istället. Men han satt kvar som ett fån. Han kollade snabbt på lappen men rörde sig inte. Så istället börjar han stirra på mig (Peppe har ett ganska allvarligt ansikte) och kramar bordsbenet. Och där sitter han, stensäker på att han gör rätt. "Klicka då morsan, ge mig candy" Han sitter länge, kramandes med bordsbenet och kollar lite surt på mig när jag bryter ihop på golvet.

Har suttit i telefon med Nattis i nästan tre timmar. Helmysigt <3 Om det är någon jag är avis på just nu är det henne. Hon har får hemma på gården(!) och hästen uppstallad precis vid ett ridhus.
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg
svart kaffe

Godmorgon världen. Sista finishen nu sen dra ner på stan, tror jag tar bussen nu när det är så blankt av is på vägarna.

Nu har en till hund blivit stulen i gävle.. Snälla folk, sluta binda era hundar utanför affärer mm.
Vem har tagit Nellie?

sent

Nu orkar jag inte rita mer. Tog en bild lite tidigare under kvällen. Ser lite mongo ut tack vara iphone.

Skönt med trötta hundar ^^ Peppe älskar fortfarande sin bur, sött. Billy försökte städa men orkade mest somna på dammsugaren.

Nu ska (måste) jag nog hoppa i säng, imorgon blir det lunch på stan med Randy-dad och Johan.

 

Btw, jag åker till sydafrika över påsk!

 

Gnight
prosit

Jag har åkt på en förkylning. Klarade mig länge men nu är den här. Jag skyller på det underbara vädret vi har här. Nu är det plusgrader och isbanor. Längtar tills det är så pass mycket vår att vi slipper slask och is.

Nu blir det kaffe och sen en promenad med grabbsen.


hästjobb

Jag funderar. Funderar mycket och lite mer.
Jag älskar att bo här i Gävle, det gör jag. Jag är osäker på vad jag vill bli förutom småbonde och tävlingsryttare/tränare. Nu jobbar jag inom vården.

Saknar att gå omkring i smutsiga jeans, slita i höbalar, bära på tunga vattenhinkar, mocka, rida, vara utomhus när andra hellre sitter inne och kollar på dålig tv, långa arbetspass,  åka på tävlingar m.m.
Saknar tiden hos Anders Josefsson. Saknar allt underbart hästfolk.

Så frågan är: Varför sitter jag här och plågar mig själv?är det fredag?..

..JA!

Fredagar är nog min dag på veckan då det är lätt att vara lite konstnärlig. Funkar bäst på fredagar, varför vet jag ej.

Pratade om en dröm med en vän och jag kom på att det kanske vore kul att se vad kosmos menar med våra drömmar. (inte för att jag är den som är den.. men kul att läsa lite strunt)

Jag har en dröm som alltid kommer tillbaka i perioder, har nog alltid haft den. Det handlar om ett silver och ett guldlejon. Guldlejonet bodde hos mig till en början men jag tvingas göra mig av med honom av olika anledningar, bla att han blev elak. Så jag skaffade mig ett silverlejon istället, som kallades Leo. Orginellt, jag vet. Hur som haver så kommer guldlejonet tillbaka och dödar silverlejonet, Leo. Allt är väldigt blodigt och makabert.
Sen händer det en massa mer som jag inte orkar skriva!

Hittade en sida som förklarade lite vad drömmar om lejon kan betyda:
" Att drömma om lejon har en djup symbolisk innebörd, och lejonet kan sägas motsvara människans inre själskrafter. Du bör fråga dig hur "ditt lejon" är - besitter du ett inre lugn och en styrka som respekteras och uppskattas? Eller är du besatt av en lidelse som förtär allt den kommer i närheten av? Vill du dominera eller domineras? Är du själv herre över krafterna i dig? Har du tillräkligt inre styrka att besegra svårigheter? Lejondrömmar kan ge anledning till eftertanke och självanalys. "ni falska..

Sitter och myslyssnar på Enigma, Lisa Gerrard och dricker en kopp te. Te och kaffe måste vara en gåva till människan, skulle inte klara mig utan det! yum yum

Pojkarna och jag har njutit av långa kalla promenader på gävles gator. Kommit igång med träningen igen vilket är så otroligt skönt. Kanske blir det så att jag åker utomlands i vår?

Jag har insett att det tyvärr finns människor i mitt liv som är falska. Som pratar skit och dumheter bakom min rygg. De klankar ner på mig och mina hundar samt ridningen.. som säger falskheter till andra människor som kanske inte känner mig så bra och inte har annat att gå på än deras ord.
Dessa människor har ingenting i mitt liv att göra längre. Jag behöver inte er. Tack och adjö.

Jag vet vad jag klarar och inte klarar, jag vet mina gränser, jag vet att jag klarar av en bc, (jag vet vissa som inte skulle klara av en bc), jag vet att jag klarar av en parson, jag vet att jag aldrig skulle sälja mina hundar, jag vet att jag vallar så mycket jag bara kan när chansen ges, jag vet att jag promenerar mer än många andra, jag vet att jag älskar mina djur vilkorslöst, jag vet att jag är duktig på ridning, jag vet att jag inte är en perfektionist, jag vet att jag klarar av att rida in och utbilda hästar, jag vet att jag har erfarenhet av föl/hingstar/tävling/unghästar, jag vet vem jag är..
Och jag vet att jag inte behöver mer falskhet och lögner i mitt liv, det räcker nu!

Tack riktiga vänner och familj som tror på mig, ni är värd mycket.


Billy

<3


imorgon

Imorgon skjutsar pappa ner mig, hundarna och all packning ner till gävle.
Kommer sakna allt och alla som vanligt. Men man måste väl återgå till vardagen och verkligeheten nån gång.

Blev inte så jättemycket kort den här omgången på landet, Virre va gullig och tog lite kort på mig och B när vi va ut och valla, men de kommer när jag kommit tillbaka till lägenheten. Får nöja er mer en blå bild.

Nu måste jag slänga in en till tvätt samt packa.
Syns i gävle
gott nytt

Dåligt med uppdatering nu de senaste veckorna när jag vart i bjuråker.
Men tack alla underbara för alla fina julklappar och julkort!

Nu ska det bli tacos och soffhäng, mer uppdatering kommer..


RSS 2.0