åska

Pratade nyss med Dan från Gårdsbacken. Snart är det valpträff! Kommer bli så otroligt roligt :D Längtar så mycket!!
Tyvärr ligger jag och Billy lite efter i vallningen, av olika anledningar. Men jag vet vilken otrolig hund jag har, så jag vet att vi ska ta igen allt med stil.

Idag har det vart otroligt hett i gävle igen. Inte riktigt Billys och mitt val av väder. Efter solen kom det sjukt mycket regn tillsammans med lite åska. Billy reagerade till en början lite nervöst men gick snart till bädden för att tugga på sin födelsedagspresent han fick av sin gammelmatte och gammelhusse.

I höst+vinter ska Peppe/Billy
  • Gå tävlingslydnas
  • Åka på utställning
  • Gå viltspårsprov
  • Valla
  • Röntgas
  • Ögonlysas
  • Mysa i soffan
  • Leka



Nu när solen har torkat upp det mesta av skyfallet tänker jag ut på ip med Billybus och träna.

Bjurder på två snyggbilder av mina monster <3

 



gefle

Idag har det vart sjukt varmt! Varken jag eller Billy har njutit märkvärt av hettan.

Nu ska vi lägga oss i sängen och kolla på någon mysig film. Godnatt!

underbart/hemskt

Jag älskar att jobbba. eller snarare att komma "hem" från jobbet och känna att jag har gjort någonting. Så mysigt att komma hem och ställa sig på ct sen sätta sig ute i solen och pilla på naglarna.
Nu har jag ätit gott, haft besök av Regina och Robin och ska njuta av en tidig kväll ikväll. Imorgon bitti är det work igen, sen ledig två dagar. Lutar nog mot ett besök i underbara gävle. Har en del att fixa!


 

Hatar dock att jag är fast i bjuråker. Nu har jag två lediga dagar, två lediga dagar from hell. För verkar inte som att gävle är aktuellt längre. Vill bara åka hem till min lilla underbara lägenhet med hundarna och vara själv.
Note to self: Sök inte jobb så långt ifrån vänner, hem och verklighet.


vin

Dom gamla vuxna vill vara själv. Så jag sitter inne och roar mig själv med bildredigering och vin.

Imorgon blir det jobb, förmiddag. Eventuellt att jag sticker ner till gävle i veckan. Sayonara

Badger Badger

Jobbat till två, cyklade hem, tränade sen vart det kondition på Ebbe. Ute i skogen möter vi två små grävlingar som vandrar på vägen. Dom va nog inte dom smartaste grävlingarna i skogen för de hade grytet precis vid vägen.. (Har filmat så filmer kommer så fort jag hittar kabeln till min kamera!) Efter det mötte vi tre harar. True story.
Alltid kul när det visar sig att det finns liv i våra skogar.

Jag har verkligen kommit igång superbra med träningen, är så bedrövligt skönt!! Att man inte tränat regelbundet är ju pinsamt. Den här sommaren ska jag verkligen fokusera på välmående, hundarna, Ebbe samt körkort. Helt underbart!!


We are one

ANNA, jag saknar min Anna! <3
Så nu tänker jag promenera till Annas hem, ställa mig på hennes ct och träna. Det känns iaf som ett steg närmare henne.

Sen ska jag parkera mig framför datorn och redigera flera hundra bilder.. kommer nog inte ta bara halva dagen. Men jag gillar det ^^ Då har jag någnting att göra.

Jag saknar även mina vovvar, är inte riktigt van att lämna pojkarna hemma hos mor och far. Men ibland vill även jag vara barnledig. Det händer ju inte så ofta!

<3


armband

Kom på att Sofia hade köpt ett skitsnyggt armband från Nelly. Jag vill ha!

Imorgon/idag blir det att kliva upp tidigt för att hjälpa pappa hemma på gården och för att rida Ebbe bus innan det blir för varmt. Idag gick han nästintill kanonbra! Denna ponny är så otroligt underbar.

 

 



jobb

Mitt schema är kanske inte att hurra över. Nu är jag ledig tills på fredag..  vad ska jag göra då? Inga pengar att åka till gävle heller.
Har man väl bott i stan så blir det lätt lite tomt ute på landet, hur mycket jag än älskar det.

Saknar Anna groteskt mycket. Så fort pengar kommer ska jag försvinna några dagar upp till sköna näxåsen.


Syster David länkade denna underbara Zelda melodi <3 Nästan tåriga ögon. I do love my Wind Waker.


buss

Igår spenderades kvällen hos Andreas.
Sofia och jag har skrattat oss till tårar. Filosofer..
Blev ingen utgång men kvällen vart lyckad! Och jag tog bussen hem igår efter subway!! JAG ÄLSKAR STADSBUSSARNA!

Nu ska jag ta ett bad, sen blir det att snygga till hemmet inför bjuråker. Imorgon blir det jobb igen. yiha

Bachelors Of Science - Song For Lovers



tidigt/sent

Kom hem inatt lite för sent/tidigt. Får tacka grabbarna från In Flames för trevligt sällskap i hörlurarna. Va ganska mysigt att vandra igenom ett dött gävle.

Nu tänkte jag gå ut på långpromis med Billybus och ta ett litet träningspass. Billy är så söt på inkallningen. Måste få någon som kan filma! Det måste ses :)
Även vårat backa slalom "zick zack" har blivit superbra. Helt otroligt. Jag älskar att träna hund :D

Ikväll ska jag umgås med Sofia. Hon ska sminka mig igen :D Sist blev jag så sjukt nöjd. Det är som att få massage i ansiktet, men skillnaden är att jag ser supersnygg ut efter ^^

Systrarna Bäckström. Tyvärr har Anna åkt nu. Men att få Sofia är inte heller dåligt :D

(Bilden är tagen från Sofias blogg)

Parteeey

 

 

 


ensam

Anna åkte hem till mor sin med Fia och Nicklas.
Så nu har jag lyssnat på musik och haft tid med mig själv. Funkar det med.

Ska ut med Billybus och sedan lägga mig o soffan framför en mysig film och en kopp te.

Min låt


vin

började morgonen med att sova över. Drömde en mysig dröm om vampyrer. Jag blev kär i en yeti. Och ja, jag var en vampyr.

Efter uppvaknandet stack Anna och jag ner på stan bör att systema och gå på banken. Sen blev det frukost i form av kaffe och nudlar. yummi

Imorgon sticker min Anna till näxåsen. Så får se vad som händer i helgen. Kommer sakna henne, men ska försöka åka upp dit när jag kan och har råd.

bilderna är tagna från Annas nya söta rosa kamera!

 


dubbelt

Idag gick jag min första dubbla tur på freja. Imorgon går jag en förmiddagstur och slutar vid två. Åker direkt efter jobbet till Gävle för att spendera några timmar till med Anna innan hon sticker till Näxåsen.

Efter jobbet idag stack jag ut med Ebbe på ridbanan. ojoj vilken ponny. Okey att han just nu är lite vinglig i diverse bogar och andra kroppsdelar, men han kommer bli hur awesome som helst!
Nu kräver jag ännu mer i gal arbetet då jag anser att han slappnat av mer i skritt och travarbetet, bär sig rätt och är trevlig att arbeta med. Snart kommer vi ha en liten tävlingsponny. Hans starka gren kommer vara pleasure och trail, men idag fick jag även några riktigt bra stoppar och har börjat smått på spinnen. Det ska bli kul att fortsätta hans utbildning nu i sommar :D

Billy och Peppe har det hur bra som helst! Så skönt att ha dem ute nästan konstant. Det märks att dom trivs!

Måste sova nu men jag kan verkligen inte! VARFÖR? Är nog inte van att sova själv.. vilken tur att jag löste den gåtan så snabbt!



B-Complex - Beautiful Lies <3



why

Idag har vart en hemsk dag.

Allt verkar ärligt talat gå emot mig. Inte blir det bättre av att jag måste sova själv i en säng som inte är min.. inte ens hundarna får vara här med mig. Ibland saknar jag min superlilla säng. Den är trygg, den är min och den delar jag med vem/vad jag vill.

Efter några plågsama timmar på jobbet tog jag ut Ebbe i skogen för lite kondisträning. Vi hade en riktigt mysig tur. Träffade bla en älg.

Nästan hemma så träffade jag på en dam på cykel med två lösa hundarn, en större terrier och en labbe. Stannade Ebbe och väntade på att den goda damen skulle koppla hundarna. Det hände dock aldrig.
Damen skrek irriterat att hon väntar på att jag skulle rida förbi. Jag skrittade sakta sakta emot tanten som uppenbaligen fattat fel eftersom hundarna inte var kopplade.
Stannar Ebbe då labben börjar hoppa och studsa i all sin iver. Ber damen att koppla hundarna. Men hon säger bara att jag ska gå förbi och att jag inte ska bry mig i att hennes hundar är lösa. Det har jag minsan ingenting med att göra. Labben börjar skälla och kommer närmare Ebbe och mig. Då sa jag med en ganska irriterad röst att det minsta hon kunde göra var att hålla i hundarna. Sa även att man ska hålla hundarna kopplade. (damen hade ingen koll alls på hundarna)

Jag började röra mig bortåt.

"Du ska fan inte bry dig, försvinn härifrån" ....
Hon sneade ju helt enkelt på fel person. Jag vände Ebbe snabbare än någonsin.Tanten har nog aldrig blivit ägd av en 30 år yngre kvinna. Hon kallade mig en massa saker och svor som om det var det enda hon klarade av.
Hon trodde nog att jag inte kunde någonting. Men oj så fel hon hade. Och ja, jag kände mig ganska mäktig när jag satt på Ebbe och insåg hur rätt jag hade. Tänka sig, att jag kan.. jag har det i mig!




hej då gävle

Har sovit i ca två timmar. Tungt att kliva upp. Superhungrig och önskar att jag klarade svart kaffe bättre.
Min mor är på väg för att hämta mig... så jag borde packa ihop och förbereda inför en norrländsk sommar.


osomnig

Jag kan inte för allt i världen sova! Helt sjukt *=%=#&¤% irriterande! Höll på somna men neeeeeeej.
Kan säga att morgondagen inte lockar.

Anna är helt underbar, satt och spelade Fable i tio timmar. Jag ska upp om ca 2,5 timmar men jag kanske bör planera om lite..



finslipad

Sista gången på kursen. Tik i höglöp och Billy skötte sig mäkta bra. Fina lovord och till hösten hoppas jag på en tävlingslydnad!

Anna har suttit i min lägenhet och spelat Fable II några timmar nu, jag ÄLSKAR att hon spelar!! :D
She is now a real gamer <3


slappat

Idag har det enbart slappats. Fika på stan med Linda, Jeff, Stefan, Anna, Andreas, Johan och Marie. Jag fikade dock inte då jag är Fattiglappen.
Sen vart det gävle strand för att umgås några minuter med självmordsbenägna fiskmåsar.
Resten av kvällen flötades tillsammans med pizza och film. Fast jag och Anna ska spendera dygnets sista vakna timmar med att käka ännu mera pizza och kolla på den gamla underbara Besökarna, 1988.


bilder

Bilder sedan våran roadtrip till ljusdal/bjuråker.
Bilder tagna av Sandra Johansson


Anna och jag utanför elevhemmet

Lenas fötter, Carinas nya valptik efter Frost och jag

Peppe, Moa och Bhea

roadtrip

Anna, Sandra och jag har spenderat Hela dagen i ljusdal samt bjuråker.
Hälsat på våra gamla trogna lärare på gymnasiet, sett alla nya förändringar (fusk) och ridit häst i bjuråker. Har helt enkelt vart en av de bästa dagarna på länge!

När jag kom hem nu så stod mitt nybeställda foder utanför dörren. Tummen upp för det.

Magnusson Meat & Biscuit - Work

Nu SKA Billy upp i vikt.


äventyr

Idag ska Ann, Sandra & jag på nostalgiäventyr!

bruks

Har vart ute och promenerat med Anna, Aslan, Peppe och Billy. Blev inte den längsta turen i världshistorien men mys med lite skog.
Ätit en gymt tråkig lunch.. finns inga pengar att bada i..tyvärr.

Nu måste jag dammsuga av golvet snabbt, för här ser det ut som skit! Sen göra mig klar för att sticka till bruks.


utgång

Igår kom Anna och Sofia till min lya. Sofia sminkade mig och sen stack vi ner på fel sida av stan för att umgås med andra människor. Slutade på Interpool men jag och Anna gick hem efter ett tag.

Nu är Aslan här. Isabell är på väg till Riga för några dagars semester så jag tar hand om klumpen. Han är bra go, går och bär på saker, vill leka konstant och när han dricker vatten så sprider han omkring det i hela lägenheten.

Ska ut och leka med grabbarna om en stund. Det ser ut att bli dåligt väder.

Eko000oo

Lägenheten är så tom. Satt på golvet och käkade gårdagens pizza, dock kebabpizza som inte är min favvis. Men det gick ner utan problem.
Vädret är underbart men jag kan inte hitta energi och leendet är långt borta. Ska fortsätta redigera min kära faders bilder efter en lång filosofisk promenad med mina två älskade.



 


4-1=3

Robin åker ikväll. Tur att jag har mina fyrbenta pojkar kvar. Vad hade jag gjort utan dom?
Kommer bli väldigt konstigt att inte ha honom.. vi har ju vart tillsammans i nästan två år.

Tack Anna för att du alltid ställer upp i vått och torrt!

RSS 2.0