ledig

Två lediga dagar innan midsommar. Sitter hemma hos Crille tillsammans med Billy och Peppe. Går igenom lite bilder sen mina underbara veckor i ö-vik. Saknar inte bara hundarna och gården utan alla underbara människor där uppe!

Någon jag saknar speciellt mycket är Fame. Vet att Billy saknar sin syster minst lika mycket som jag gör.

Fame kan valla med stil


2hjärtan

 


bloggflytt

Kommer snart att flytta min blogg till DENNA SIDA istället. Den är långt ifrån klar, men snart så får ni börja följa oss därifrån.  Mer info kommer.

vallsugen


Vi måste valla snart innan vi avlider.


Billy <3


öronsus

Mitt öra är galet problematiskt. Väsnas, ekar, gör ont och ställer till det. Så nu satte jag i en av mina underbara proppar vilket gör att jag kan lyssna på musik utan att dö :'D DUBSTEP

Igår fick sig hundarna en massa träning. Billy var helt slut (!) Då har jag lyckats bra. Åkte hem till Crille på kvällen och hundarna gick och la sig så fort de kom in.
Nu är jag ledig i två dagar, underbart. Jobb tors, fredag sen ledig helg!

Även om det är undebart här nere så saknar jag norrland lite. Men blir nog bättre så fort jag hittar en egen lägenhet. Någon jag saknar nå hemskt är Ebbe, världens bästa Ebbe. Den ponnyn kommer alltid ha en mycket mycket speciell plats i mitt hjärta.
mölndal

Sitter hemma hos Crille <3
Min lediga dag idag så jag passar på att bara ta det lugnt.
Vi har käkat gröt, bakat muffins och kollat på The Office hela dagen. Love it.
Hundarna verkar inte ta allt för illa upp över flytten. De har dock blivit lite tränat den här veckan, men jag har vart mkt mkt mkt trött efter jag jobbar.
Visst känner jag till Åsa lite, men att komma ihåg alla småvägar, namn på brukare och personal, rutiner m.m är jobbigt innan man kommit in i det riktigt.RSS 2.0