vallsugna

Billy och jag är så fruktansvärt vallsugna nu så vi spricker.
En helg i ö-vik kommer göra oss MYCKET gott! Verkligen komma igång för att sedan hårdträna. Och när körkortet kommer finns det inget som stoppar oss. Jo kanske, men det struntar vi i!

 

 


Saknar Anna. Imorgon jobb. Det är bra, men...

dsc01457 (MMS)

Saknar Anna. Imorgon jobb. Det är bra, men vill ha jobb i gävle nu. Höst verkar det ha blivit och lite akut med att få nått jobb. Nu sova. Natti alla vackra


Skaffa aldrig sony ericsson. På mindre än ...

dsc01335 (MMS)

Skaffa aldrig sony ericsson. På mindre än 20 minuter har min självdött 7 gånger. Det är inte acceptabelt. Jag ska slakta den brutalt när tiden är inne. Vill ha ny fin vit phone :)


Halsont

Hittade en snyggbil på Billybus som min vän Isabell tog tidigare i sommar när vi lekte med smågrabbarna i vattnet.
Billy har inte riktigt lärt sig att vatten ska vara blött och att det är kul att bada. Verkar som att jag ska upp till ö-vik om några helgen och då får syster och mamma visa hur man ska umgås med vatten!


Tågvärden informerade mig om att jag hade ...

dsc01500 (MMS)

Tågvärden informerade mig om att jag hade hela tåget för mig själv. Skomakartumme upp! Men käns lite som ett spöktåg. Ghost train filled with a lot of Pekka. Beware.


Vilken värsting ponny Ebbe är! Som en Quar...

dsc01460 (MMS)

Vilken värsting ponny Ebbe är! Som en Quarter, fast bättre <3


Sitter på tåget på väg till bjuråker. Lekt...

dsc01456 (MMS)

Sitter på tåget på väg till bjuråker. Lekte på furuvik i lördags med de andra aporna och igår grillades det hemma hos malin :) Imorgon blir det jobb, ridning och träna hundar samt lite trimmning om vädret är som jag önskat.


Mixer: kameler är så äckliga när dom ömsar...

Mixer: kameler är så äckliga när dom ömsar päls


saknad

Jeff, Parvel och jag stack i helgen upp till näxåsen. Paradiset på jorden. En by likt ingen annan alls men underbart folk. Fick inte många dagar där, men det var värt resan. Speciellt då Stefan köpt en ny leksak. Bra när pojkar har leksaker att roa sig med.

Försökt få ihop flera dagar så jag kan åka upp en längre tid till Anna..men eftersom det är lite underbemannat på jobbet är det jättesvårt! Går inte. Okey att jag älskar gävle, men det är inte desamma utan Anna.
Försöker även få ledigt/byta så jag kan åka upp till Gårdsbackens men även där verkar det vara svårt. Hjälper inte så mycket vilka dagar man vill byta..finns inte personal.

Idag när jag tränade Billybus var han så otroligt taggad! Han har även gått upp lite i vikt. Det hurrar jag över, svårfödd den pojken.
Tog ett pass med Persson med. Har vart lite slarvig när vi tränat slalom, men nu går det nästan lika snabbt som med Billy. Duktiga mina pojkar <3

Måste även meddela att våran underbara favorit Rocky har det superbra hemma hos Evelina. Han står där för inridning. Skönt att han har fått det så bra, även om det bara är tillfälligt :)

Jag smakade surströmming i näxis, nevvah again!
Mer bilder kommer sen.. av nån anledning går det pinsamt långsamt att lägga ut bilder idag.

lycklig

Jag tror jag kommer gråta en lyckotår idag

Gammal målning från löftatiden, den som står i mitten av mig


random
Lite bilder från sommaren


Blixt och dunder

Imorse vräkte regnet ner och huset skakade när åskan mullrade. Ganska mys


Ebbe

Visst är han vacker?


Så här bra hade jag och Billy det i gävle ...

dsc01340 (MMS)

Så här bra hade jag och Billy det i gävle i måndags!


farväl

Igårkväll tog min gammelfarmor sitt sista kämpiga andetag här på jorden, bara någon timme efter jag pussat henne hejdå & godnatt på pannan. Nu är allt lidande över och jag hoppas vi ses igen.
Hälsa gammelfarfar från mig!


smärta

Det gör så ont att se någon så nära må så dåligt. All kärlek till dig <3

RSS 2.0